АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 3 Липня 2024, 05:15
Доцент Юридичного факультету Валерія Філінович пройшла тренінговий курс «Інтелектуальна власність та новітні технології для закладів вищої освіти» від УКРНОІВІ за підтримки Академії ВОІВ

Протягом червня 2024 року доцентка кафедри цивільного права і процесу Юридичного факультету Валерія Філінович проходила тренінговий курс з підвищення рівня професійної компетентності для викладачів закладів вищої освіти та інших фахівців у сфері інтелектуальної власності «Інтелектуальна власність та новітні технології для закладів вищої освіти».

Стажування організовано Департаментом «Академія інтелектуальної власності» за підтримки Академії Всесвітньої організації інтелектуальної власності та проходило в онлайн-форматі з 10 по 28 червня англійською мовою.

Мета – надання учасникам знань та вироблення у них вмінь, необхідних для успішного викладання навчальних дисциплін з інтелектуальної власності та новітніх технологій у закладах вищої освіти.

Спікерами програми виступили такі імениті фахівці з прав інтелектуальної власності як Райан Ебботт, професор з права та медичних наук Школи права Університету Суррея, Великобританія; Елеонора Розаті, професорка права інтелектуальної власності Стокгольмського університету, радниця юридичної фірми Bird & Bird; Маргарет Роберта Найлз, експертка з навчання, міжнародна освітня консультантка.

У рамках навчання учасники проаналізували вплив штучного інтелекту, віртуальної та доповненої реальності на інтелектуальну власність, визначили потенціал основних цифрових ресурсів в освітньому середовищі, дослідили основні концепції технології блокчейн та її потенційного застосування. Окремо проаналізовано ключові аспекти цифрового навчального середовища публічних політик, етичних питань й інклюзивності, що особливо актуально в нинішній буремний час. Наостанок учасники розробили онлайн-заняття з використанням цифрових інструментів та інструкції для проведення занять у віртуальному середовищі.

За результатами успішного проходження навчання Валерії Філінович вручено відповідний сертифікат.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет