АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 11 Листопада 2023, 06:24
До річниці звільнення Херсона проведено тематичну дискусію «Повертаємо своє!»

Упродовж 7-10 листопада доцент кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету Світлана Головко провела зі студентами 3 курсу спеціальності 081 «Право» тематичну дискусію «Повертаємо своє!», присвячену річниці звільнення Херсона від рашистських загарбників 11 листопада 2022 р.

Переглядаючи мультимедійні презентації, підготовлені здобувачами освіти, учасники заходу згадали трагічні події окупації Херсона з березня по листопад 2022 року. Студентка 1 курсу факультету Діана Чижова, мешканка Херсону, розповіла про всі жахіття, які вона разом з родиною та друзями пережила в рідному місті під окупацією. «Херсонці не здавалися, вони виходили на вулиці з українськими прапорами, влаштовували масштабні мітинги проти окупантів, скандували гасла проти російської армії, співали Державний Гімн, бо вірили в Україну», – зазначила першокурсниця.

Студенти разом із викладачем пригадали головні історичні моменти звільнення Збройними Силами України 11 листопада Херсона та решти правобережжя Херсонської області. «Над містом знову замайорів синьо-жовтий стяг – символ свободи і боротьби за незалежність. У всьому світі синьо-жовтий колір нашого прапору уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. І це, звичайно, ж колір нашої перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні Сили України», – виступаючи зауважила Світлана Головко.

Херсонщина тепер може пишатися своєю незламністю. Навіть у страшні дні окупації українці тут не здалися, продовжують боротися за свою землю і крок за кроком перемагають. Разом до Перемоги! Все буде Україна!

 

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет