АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 9 Березня 2024, 04:57
Для учнів Середньої загальноосвітньої школи № 229 м. Києва проведено правовий профорієнтаційний воркшоп «Плануй майбутнє»

5 березня 2024 року здобувачками вищої освіти спеціальності 081 «Право» Юридичного факультету Яною Кушнір (ПР-30Б) та Альбіною Шарко (ПР-404Б) під керівництвом доцента кафедри цивільного права і процесу Христини Кметик для учнів 11 класу Середньої загальноосвітньої школи № 229 м. Києва проведено інтелектуально-правовий профорієнтаційний воркшоп «Плануй майбутнє».

У ході спілкування зі школярами студентки надали вичерпну інформацію щодо умов вступу до навчального закладу та особливостей навчання в ньому, розповіли про можливості розкриття своїх здібностей не тільки під час навчального процесу, а й у позанавчальний час –громадській роботі, спорті та культурно-масовому житті.

Підводячи підсумки зустрічі наголошено, що Україна потребує нових кваліфікованих кадрів, адже штучний інтелект не зможе замінити правника при вирішенні питань, де необхідний творчий підхід та суто людські навички.

Наприкінці заходу присутні отримали інформаційні буклети Юридичного факультету та були запрошені до вступу в Національний авіаційний університет.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет