АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 20 Вересня 2023, 05:33
Для мешканців гуртожитку №13 проведено профілактичну бесіду щодо правил проживання під час воєнного стану

19 вересня 2023 року заступник декана з навчально-організаційної роботи Юридичного факультету Ніна Троцюк взяла участь у загальних зборах мешканців гуртожитку №13 Студентського містечка НАУ, ініційованих комендантом Олександром Іщенко та в.о. голови Студентської ради гуртожитку Дарією Матвієвою.

Під час спілкування зі студентами наголошено на особливостях проживання у гуртожитку в умовах воєнного стану, алгоритмі дій під час звучання сигналу «Повітряна тривога» та необхідність дотримання санітарних норм в кімнатах та приміщеннях спільного користування, неприпустимість паління тютюнових виробів та вживання алкогольних напоїв тощо.

Комендант гуртожитку підняв на розгляд питання щодо дотримання правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках Студмістечка НАУ, умов договору та пропускної системи.

Після проведення бесіди зі студентами, заступник декана разом із членами студентського самоврядування перевірили санітарний стан кімнат 314а, 314б, 324б, 611а, 611б та поспілкувались із мешканцями щодо проблем, які виникають у них у процесі навчання та проживання.

Адміністрація факультету регулярно здійснюють відвідини студентського гуртожитку №13 Студентського містечка НАУ задля покращення умов проживання, навчання та відпочинку студентів Національного авіаційного університету.

01 01

Для мешканців гуртожитку №13 проведено профілактичну бесіду щодо правил проживання під час воєнного стану

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет