АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 2 Червня 2023, 07:42
День захисту дітей – з турботою про майбутнє

У День захисту дітей, (1 червня 2023 року) члени студентського самоврядування Юридичного факультету НАУ відвідали Благодійну організацію «Благодійний фонд «Єднання спільноти»», передавши дітлахам, які мають різного ступеня захворювання речі, засоби гігієни, ігри, продукти харчування тощо.

Вже десять років поспіль студенти та керівний склад факультету проводять благодійні акції до Дня Святого Миколая та Дня захисту дітей. Цього року студентська молодь разом з в.о. голови Студентської ради факультету Анжелікою Левченко та деканатом відкрили збір, до якого долучилося чимало людей. На зібрані кошти придбано свіжі фрукти, сік, засоби гігієни, розвиваючі ігри, які допоможуть як маленьким діткам так і дорослим не тільки забути про свої недуги, а й створять сприятливу атмосферу для їх швидшого одужання.

Студенти, викладачі та всі хто долучився до акції, що проходила протягом травня 2023 року, продемонстрували велику солідарність, соціальну відповідальність та глибоке співчуття до тих, хто потребує допомоги.

У свою чергу, на офіційній веб-сторінці в мережі Інтернет, Благодійна організація «Благодійний фонд «Єднання спільноти»» висловила слова подяки студентському самоврядуванню Юридичного факультету та всім підприємствам, установам, організаціям, які у складний час для України не забувають про хворих діток та допомагають всіляко у їх підтримці.

Студентська рада Юридичного факультету НАУ висловлює вдячність усім небайдужим за важливу підтримку важкохворим дітям-сиротам, дітям з інвалідністю з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також хворим дітям-переселенцям із зони бойових дій.

 

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет