АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 19 Травня 2023, 12:38
День вишиванки на Юридичному факультеті

Щорічно у третій четвер травня український народ святкує День вишиванки. Вже другий рік поспіль цей день має особливе значення, адже російська федерація продовжує вести повномаштабну війну проти України.

Для викладачів та студентів Юридичного факультету вишита сорочка не просто одяг, але й певний спосіб життя! Це не лише особливий елемент святкового національного одягу, але й важлива частина культури українського народу. Всі ці елементи проілюстровано у відеороликах, які підготовлені Студентською радою факультету за участі науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти.

https://www.youtube.com/watch?v=xODdzctLqlA

https://www.youtube.com/watch?v=RF7UaPlC7cg.

Також, 18 травня 2023 року Профбюро факультету провело фотоконкурс серед студентів на тему «Вишиванка то є стиль», в якому взяло участь одинадцять здобувачів освіти. У другій номінації конкурсу необхідно було сформулювати своє бачення «Чому вишиванка то є стиль?». За результатами голосування в гугл формі визначено переможців.

У першій номінації «Краще фото» перемогу здобули:

1 місце – Віталій Орлов, група ПР-103Б;

2 місце – Яна Кушнір, група ПР-201Б;

3 місце – Вікторія Білан, група ПР-104Б.

У другій номінації переміг Віталій Орлов, студент групи ПР-103Б, адже і справді вишиванка то є стиль, особливо, коли тебе в ній бояться 144 млн людей!

Деканат Юридичного факультету та студентський колектив вітають усіх з Днем вишиванки та бажають мирного неба, міцного здоров’я, незламності духу в боротьбі за світле майбутнє нашої держави!

 

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет