АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 19 Травня 2022, 05:57
День відкритих дверей Юридичного факультету НАУ

18 травня 2022 року на Юридичному факультеті відбувся профорієнтаційний онлайн-захід – День відкритих дверей, до участі в якому долучилися старшокласники закладів загальної середньої освіти та студенти коледжів з різних областей України.

Участь у профорієнтаційному заході взяло 82 абітурієнта, зокрема із: ЗСШ № 238, №36, №206, №23, №47, НВК-Ліцею № 157 м. Києва, Городенківського ліцею №2, Якимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Бориславського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5, Ладижинського ліцею Ладижинської сільської ради Уманського району Черкаської обласної ради, Черкаської спеціалізованої школи I-III ступенів №20, Комунального закладу “Писарівський ліцей» Вінницького району Вінницької області, Остерського фахового коледжу будівництва та дизайну, Коледжу КиМУ, Черкаської медичної академії, Київського університету ринкових відносин тощо.

Відкрила захід та привітала всіх учасників декан факультету Ірина Сопілко. Завідувачі кафедр та науково-педагогічні працівники розкрили специфіку діяльності кафедр й інших структурних підрозділів факультету, зокрема: Навчального центру проблем повітряного та космічного права, Навчальної лабораторії методичного супроводження освітнього процесу, Навчально-наукового центру антикорупційної діяльності в транспортній та авіакосмічній сфері, Навчальної лабораторії новітніх технологій, Навчально-наукової криміналістичної лабораторії, Юридичної консультації «Юридична клініка», Зали судових засідань та новоствореного Інформаційно-просвітницького центру з прав людини.

До уваги присутніх було представлено презентації спеціальностей та освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів освіти; навчання на англомовному проєкті за спеціальністю 081 «Право»; міжнародні проєкти та програми академічної мобільності в рамках співробітництва з закордонними ЗВО-партнерами; організацію освітнього процесу та дозвілля студентської молоді.

Наприкінці зустрічі відповідальний секретар відбіркової комісії ЮФ Людмила Шапенко проінформувала учасників про особливості вступної кампанії 2022 року та надала вичерпні відповіді на запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет