АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 14 Лютого 2022, 07:27
День святого Валентина – свято любові, емоцій та почуттів

Деканат та студентське самоврядування Юридичного факультету вітає усіх з Днем святого Валентина! Бажаємо добра, теплоти, віри та любові до ближнього! Адже почуття любові найпоетичніше, піднесене, чисте, прекрасне, неповторне для кожного, хто приходить у цей світ.

З нагоди відзначення дня закоханих, члени Студентської ради факультету підготували відеопривітання та провели креативний фотоконкурс романтичних світлин на офіційній сторінці ЮФ в Телеграм, переможець якого сьогодні отримає музичну фото рамку, на якій буде зображено найкраще фото закоханої пари факультету. Також, кожен охочий в цей день може надіслати віртуальні валентинки (фотографії) у Інстаграм факультету з обов’язковим підписом отримувача, яка обов’язково потрапить до адресата.

«Всі ми різні, але всі об’єдналися навколо найсильнішого почуття у світі – кохання! Почуття, яке спонукає робити великі справи, йти до мети, ставати кращими, перемагати, долати вершини та просто бути людиною! Віримо, що ексклюзивні подаруночки «від святого Валентина» зроблять цей день незабутнім, а «кульки бажань» запущені вдалечінь люблячими людьми – обов’язково здійснять всі найзаповітніші мрії!».

 

https://youtu.be/EGrtfuKkWVo

 

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет