АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 8 Червня 2022, 10:09
День Конституції України – свято, що об’єднує українців

З нагоди святкування Дня Конституції України, 7 червня 2022 року наставником групи ПР-306Б Юридичного факультету Юлією Ланцедовою проведено годину корпоративної культури на тему «Особливості мотивації до громадської активності у студентів в сучасних умовах».

«Щороку, починаючи 1996-го, 28 червня Україна відзначає День Конституції – єдине свято, яке закріплено в цій самій Конституції. Це – знаковий для українців день, бо в цей день ми, після багатьох років неприйняття та дискусій отримали основоположний документ найвищої юридичної сили. Не даремно, такий довгий та тернистий шлях прийняття Основного закону наразі дає вагомі підстави висловлювати думку світовій громадськості щодо визнання Конституції України однією з найбільш досконалих та демократичних», – зазначила Юлія Ланцедова на початку онлайн-заходу.

Студенти-правники обговорили історико-правові аспекти формування українського конституціоналізму, механізм захисту прав людини і громадянина в Україні, питання розбудови громадянського суспільства та правової держави тощо.

Переглянути відео можна перейшовши за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=49XjjvraxXI.

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет