АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 1 Жовтня 2024, 19:58
Дебют першокурсника – 2024

1 жовтня 2024 року в Національному авіаційному університеті відбувся перший творчий конкурс серед студентів першого курсу Юридичного факультету  «Дебют першокурсника  – 2024».

Свої виступи представили 3 команди, які змушували присутніх «вибухати» сміхом та гучно плескати в долоні, незважаючи на те, що за кулісами було багато хвилювань, адже кожен хотів показати себе якнайкраще. Учасники розповідали кумедні історії, співали, танцювали…, а неймовірна жага до перемоги надихала їх викладатись на всі сто відсотків.

Журі у складі заступника декана з навчально-організаційної роботи Ніни Троцюк, випускників Юридичного факультету Андрія Стрілька, Іванни Коваль, Данила Корнієнка, Владислава Ширкіна, а також випускника Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Івана Горбачова оцінювало команди у таких номінаціях як: відриття, найкращий КОП – конкурс однієї пісні, загальне враження. 

Переможцем конкурсу «Дебют першокурсника -2024» стала команда «Проект-О», 2 місце здобула команда «Тан-дем», 3 місце – команда «Ми такі які ми є».

 Номінації отримали:

  •  «Відкриття дебюту» – команда «Ми такі які ми є».
  •  «Кращий КОП» – команда «Проект-О».
  •  «Краща чоловіча роль»Ілля Рижик
  •  «Краща жіноча роль»Анна Ковальова. 

Незважаючи на конкуренцію між командами, членам Творчого об’єднання студентів та аспірантів Юридичного факультету вдалося зберегти дружні відносини між ними, адже усі студенти знають, що Юридичний факультет – це велика дружня родина.

 Вітаємо дебютантів та капітанів їх команд! 

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет