АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 13 Грудня 2023, 06:56
Брейн-ринг «Права людини – понад усе»

До відзначення Всеукраїнського тижня права, 12 грудня 2023 року кафедрою теорії та історії держави і права спільно з Інформаційно-просвітницьким центром з прав людини Юридичного факультету в режимі відеоконференції проведено брейн-ринг «Права людини – понад усе».

Із вступним словом до присутніх звернулася завідувач кафедри Олена Макеєва, яка привітала усіх учасників та побажала їм плідної праці та перемоги. Доцент кафедри Ірина Варава розкрила переваги навчання на Юридичному факультеті та запросила їх до вступу в авіаційний заклад вищої освіти.

У змаганнях взяли участь чотири команди: «Veritas» – учні гімназії № 260 міста Києва, «Законотворці» – учні ліцею № 1 села Петропавлівська Борщагівка Бучанського району Київської області, «Феміда» – студенти 1 курсу Юридичного факультету, «Правозахисники» – студенти 1 курсу Факультету транспорту, менеджменту та логістики .

Турнір складався з трьох раундів: перший раунд – юридична розминка «На випередження», другий – «Інтелектуальний штурм», третій – конкурс майбутніх професіоналів «Аргументована промова» на тему «Україна як соціальна правова держава».

За результатами конкурсу: 1 місце здобула команда «Феміда», 2 місце – «Veritas», 3 місце – «Правозахисники», 4 місце – команда «Законотворці».

Щиро дякуємо учасникам за їх активну громадянську позицію та запрошуємо на наступні заходи, які відбуватимуться у II семестрі 2023-2024 навчального року.

 

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет