АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 7 Березня 2024, 07:40
Бінарне заняття з оперуповноваженим карного розшуку Шевченківського управління поліції ГУНП м. Києва Валентином Полєвіком

6 березня 2024 року професор кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Оксана Панова та оперуповноважений карного розшуку Шевченківського управління поліції ГУНП м. Києва, старший лейтенант поліції Валентин Полєвік провели для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» бінарне практичне заняття з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми поліцейської діяльності».

У ході обговорення теми «Превентивна робота органів Національної поліції України» спікерами зауважено, що одним із повноважень поліції є профілактика (превенція) правопорушень, що полягає в цілеспрямованій діяльності підрозділів і служб поліції з метою виявлення, усунення і зниження негативного впливу чинників, що зумовлюють учинення кримінальних і адміністративних правопорушень, формування позитивного середовища соціалізації й коригування поведінки осіб, схильних до вчинення правопорушень.

У свою чергу Валентин Полєвік розповів про функціональні обов’язки оперуповноважених карного розшуку та особливості криміногенної ситуації в Шевченківському районі м. Києва.

На завершення зустрічі старший лейтенант поліції подякував керівництву Юридичного факультету за співпрацю та довіру, запросивши молодь до підтримки проєктів, що стосуються роботи правоохоронних органів загалом.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет