АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 2 Травня 2023, 14:34
Бінарне онлайн-заняття з офіцером поліції Glenn Barrett зі Сполучених Штатів Америки

1 травня 2023 року за сприяння доцента кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Юлії Ланцедової та професора Оксани Панової для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» організовано та проведено бінарне онлайн-заняття з офіцером Glenn Barrett відділу поліції Саратога-Спрінгс у штаті Нью-Йорк Сполучених Штатів Америки.

У рамках вивчення дисципліни «Актуальні проблеми поліцейської діяльності» майбутні правоохоронці мали змогу ознайомитись з досвідом роботи поліцейської системи у Сполучених Штатах Америки.

Офіцер Glenn Barrett поділився зі здобувачами своїм досвідом роботи у відділі поліції та детально розповів про американську поліцейську систему, рівні освіти для майбутніх офіцерів, особливості та специфіку роботи у поліції.

Упродовж зустрічі студенти цікавилися вимогами до кандидатів в поліцейські офіцери, рівнем довіри з боку суспільства до поліції, матеріальним забезпеченням державою підрозділів поліції та ін. У свою чергу викладачі та студенти розповіли офіцеру Glenn Barrett про особливості роботи правоохоронних органів в Україні.

Проведене бінарне заняття надало змогу розширити обізнаність майбутніх правоохоронців щодо роботи закордонних поліцейських відділень з метою можливого перейняття досвіду та удосконалення роботи вітчизняних правоохоронних органів.

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет