АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 7 Грудня 2021, 10:30
Безпечна поведінка під час канікул – запорука життя та здоров’я

6 грудня 2021 року на Юридичному факультеті в режимі відеоконференції проведено навчальний тренінг для студентів Юридичного факультету на тему «Безпечна поведінка під час канікул – запорука життя і здоров’я».

«Одним із пріоритетних завдань організаційної роботи зі студентами є забезпечення безпеки та здоров’я здобувачів вищої освіти. Адже проведення інструктажів та профілактичних бесід з метою попередження нещасних випадків і збереження здоров’я – це невід’ємна складова виховного процесу у навчальному закладі, а розмова зі студентами про дотримання ними правил безпеки життєдіяльності на канікулах – це запорука їх життя і здоров’я», зазначила відкриваючи захід декан Ірина Сопілко.

Заступник начальника служби охорони відділу безпекової діяльності Віктор Мусієнко розповів учасникам заходу про основні правила поведінки на льоду, під час низьких температур, правила пожежної безпеки, правила поведінки у громадському транспорті в умовах пандемії, правила поведінки з незнайомими людьми та при користуванні піротехнічними засобами тощо. Старший наставник ЮФ Олена Макеєва вказала на необхідність студентами пройти обов’язковий інструктаж щодо поведінки під час зимових канікул та надати аркуші ознайомлення наставникам груп під час проведення годин корпоративної культури».

Підводячи підсумки тренінгу, заступник декана Ніна Троцюк закликала усіх присутніх дотримуватись правил безпечної поведінки, що є запорукою життя і здоров’я кожного.

Роз’яснювальні бесіди зі студентами сприяють попередженню виникненню нещасних випадків, дотриманню правил безпеки всіма учасниками освітнього процесу.

 

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет