АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 3 Листопада 2023, 06:14
Активне дозвілля студентів-правників із керівництвом факультету

З метою підтримки морального духу студентства в час війни, керівництво Юридичного факультету намагається всіма можливими засобами наповнити студентські роки різними активностями, подарувати молоді позитивний настрій та емоції, які їм запам’ятаються на все життя.

Так, 2 листопада 2023 року члени студентської ради факультету отримали можливість відвідати боулінг-клуб та позмагатися між собою в складі команд із деканом Володимиром Нікітіним, заступником декана Ніною Троцюк, доцентом кафедри цивільного права і процесу Максимом Дибанем та директором Інформаційно-просвітницького центру з прав людини Юрієм Лукавим.

Гра виявилася вражаючою, незабутньою і сповненою позитивних емоцій, а гравці кожної команди показали хороший результат, згуртованість та взаємопідтримку.

Студенти подякували керівництву факультету за запрошення та яскраву, веселу гру, за можливість відволіктися, поспілкуватися один з одним та провести добре час у колі єдиної факультетської юридичної родини.

Дякуємо ЗСУ, що маємо час поспілкуватися в очному форматі зі студентами у неформальній обстановці та вкотре пересвідчуємося, що наші студенти – згуртовані, дружні, найкращі та неперевершені!

Бережімо один одного, далі в нас ще все попереду…!

 

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет