АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 19 Червня 2023, 06:35
Академічна доброчесність – запорука якісної освіти

У ході написання курсової роботи з навчальної дисципліни «Актуальні проблеми поліцейської діяльності», здобувачі магістерського рівня вищої освіти групи ПР-102Мз заочної форми навчання спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Юридичного факультету разом з асистентом кафедри кримінального права і процесу Діаною Майстро протягом травня-червня 2023 року пройшли онлайн-курс «Академічна доброчесність в університеті» на платформі ВУМ-online.

Академічна доброчесність – це основа якості освіти. Українська вища освіта змінюється і важливою умовою успішного розвитку є впровадження принципів академічної доброчесності у навчання, викладання та наукову діяльність.

Для того, щоб кожен студент, викладач, науковець, адміністратор та керівник закладу вищої освіти міг ознайомитися і застосовувати в своїй діяльності принципи академічної доброчесності розроблено даний онлайн-курс, за результатами проходження якого усі учасники отримали сертифікати.

Після проходження онлайн-курсу здобувачі вищої освіти опанували: що таке академічна доброчесність; що таке плагіат; як уникнути плагіату (академічне письмо); якими є передумови створення доброчесного середовища в університеті (університетська автономія); як створити доброчесне середовище в університеті.

Курс розроблений НаУКМА-онлайн та ГО «ЕЛІБУКР» за підтримки фонду «Відродження». Навчальне навантаження курсу відповідає 0,1 кредиту ЄКТС.

01 01 01
01 01 01
  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет